Over ons.

7 jaar op de markt aanwezig

Over Ons

Alek Airco Installatie is ontstaan uit passie en begrip van de marktbehoeften. Toen ik twee jaar geleden besloot om de eerste airconditioner in mijn appartement te laten installeren, stond ik voor een moeilijke keuze wat voor een airco en montagebedrijf. Ik heb hoog aangeraden bedrijven kunnen vinden, maar de prijs was te hoog. Of een amateur dat eigenlijk niet goed is omdat deze een gebrek aan kennis en vaardigheden heeft.

Ik besloot dat te veranderen en professioneel te blijven met tegelijk een betaalbare prijs.

Sindsdien ben ik cursusen en opleidingen gaan volgen op het gebied van instalatie techniek met specialisme in airco units plaatsen en onderhouden. Om de installatie voor mezelf te kunnen doen en mijn diensten aan een ieder aan te kunnen aanbieden. Ik heb de juiste kwalificaties en certificaten behaald die mij toestemming geven om met F-gassen te werken. Vandaag ben ik nog volop in ontwikkeling en ik kan mijn diensten aanbieden op het gebied van airconditioning installatie’s ongeacht merk en type. Ons aanbod is volledig professioneel dior middel van de juiste certificering. Wat betekent dat je door voor ons bedrijf te kiezen de fabrieksgarantie op de apparatuur niet verliest. En dat je nog een extra garantie krijgt voor de installatie van het apparaat.

Om de verwachtingen van de klanten te voldoen, samen met een hoge kwaliteit bieden we een redelijke prijs.

KvK-nummer: 81828691

24 uurs service voor onderhoud en reparatie

Snelle montage

Kwaliteit

Gecertificeerd

Multi split airco installeren

Ontvang 15% korting op uw eerste service

Years In Service
Hours Service
Star Ratings
Branches In City

Wat klanten over ons zeggen....

"Alek Airco Installatie is een mooi jong bedrijfje , en erg klant vrindelijk komt. Professioneel over en weet wat hij doet. Ben erg blij met nieuwe airconditioning, en werkt perfect, ook de service die hij geeft is perfect, aanrader deze man."
Martijn De Groot
"Super monteur, vriendelijk en eerlijk, goede prijs, opgave gehad, erlijk laten installeren.".
Jelle Verhoef
"Full professionalism, accurate installation and very good comuuunication!!"
Adam Zieliński
Voeg een beoordeling toe