Services.​

Airconditioning onderhoudservice

5 jaar fabrieksgarantie geldt bij een gedegen jaarlijks onderhoud door een geceritficeerd bedrijf

Wij zijn een F-Gassen gecertificeerd bedrijf
Airconditioning reparatie of onderhoud
Multi split airco installeren
Unit verplaatsen naar een andere plaats
Reiniging van de airco
Buitenbedrijfstelling van oude airconditioning units / apparaten

7 jaar op de markt aanwezig

Bekijk onze beoordelingen vandaag nog!

Ontvang 15% korting op uw eerste service

VEELGESTELDE VRAGEN OVER AIRCONDITIONING

Ja! Een CV ketel zet 100% gebruikte energie om in 100% warmte. Echter, een airconditioner gebruikt de warmte uit de lucht waardoor het 25% energie gebruikt om 100% warmte af te geven.

Als je een multi split airco installeert, dan sluit je meerdere binnenunits aan op slechts één buitenunit. In het geval van twee binnenunits en één buitenunit spreken we van een dubbele split airco. Op 1 buitenunit kan je tot wel 8 binnenunits aansluiten, afhankelijk van de fabrikant.

Voor het airco onderhoud heb je een aantal keuzes. Je kunt bijvoorbeeld een onderhoudscontract afsluiten, maar je kunt er ook voor kiezen om elke keer los voor de airco onderhoudskosten te betalen. Het is vooral afhankelijk wat jij het prettigst vindt, welke keuze voor airco onderhoud het beste bij je past. 

Dat is heel verschillend van airco tot airco. Het meeste geluid maken portable airco’s. Het minste geluid split-units. Ook binnen de split-units is weer veel verschil. De duurdere merken zijn vaak stiller dan de goedkope merken. Met een airconditioner van een A-merk kun je bij de binnenunit rekenen op een geluidniveau van zo’n 21 dB (fluisterstil, vergelijkbaar met ruisende blaadjes in de wind) op een lage stand. Het buitendeel maakt uiteraard meer geluid. De geluidsproductie komt dan uit op zo’n 50 dB (het geluid van een zoemende koelkast).